Rei

Shikoku nr. 2

av | 8. apr 2021 | Valpelivet

I morgen skjer det spennende ting her hjemme!

Denne skjønne frøkna, Sōtō, blir en del av familien:

 

Stamtavlenavn: Jikino Kensha no Sōtō go

Hun kommer fra Finland, og er en valp fra min oppdrettervenninne Riina. Riina har lært meg sabla mye om shikoku og oppdrett det siste året, og vi har veldig like preferanser og syn på rasens preservering.

Vi snakket om paringen på forhånd og muligheten for at jeg kunne få en av valpene – men det var slett ikke noe garanti at det ville bli født ei passende tispe. Heldigvis kom det ei frøken som viste seg å være midt i blinken! Sōtō kommer fra to av mine favorittlinjer, og har mange av egenskapene jeg ønsker å bringe videre i eget oppdrett etterhvert. Jeg gleder meg utrolig mye til å få henne hjem og bli ordentlig kjent med henne 🤩

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *